söndag 18 mars 2012

En skön helg i Dikanäs

Fredag eftermiddag tog jag bilen till Dikanäs. SMHI hade lovat hyggligt väder under helgen, även om det skulle blåsa en del. Passerade Västansjö vid sjutiden och nog blåste det. Marsfjällstopparna var helt borta i snöröken.


Lördagmorgon blåste det hårt, men vi tog en tur till Kronvika för att få några kok Antar att mannen i  sin badenbaden var välklädd, där han satt i blåsvädret.


På eftermiddagen tog jag mig en tur på skidor.  Motvind så det räckte till, men hemåt kände jag mig som skidåkare i världsklass. Vinden lyfte mig fram.


Idag, söndag blev det en ny tur på fisksjön. Ett kok blev det. For även idag en tur på skidor innan jag for ner till kusten.






5 kommentarer:

  1. Excelentes fotografias....
    Cumprimentos

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder på din blogg ,satte mig som följare sent igår så jag hann inte skriva någonting .Först reagerade jag på ditt efternamn eftersom min mamma hade samma flicknamn ,det var på så vis jag blev lite nyfiken ,och så hittade jag så underbara bilder här .Ha det bra ,Nette

    SvaraRadera
  3. Helt fantastiska bilder Brita...och ett jätte TACK för ikväll....

    Kram...//AnnHelen
    Ps. på min blogg uppdateras din sida...:-) Ds.

    SvaraRadera
  4. Sköna bilder :)
    Tack så mycket för en fin kommentar och stödjande ord.
    Kramar Halina

    SvaraRadera
  5. Vakre bilder også her! Og hvilken skjønn natur! :)

    SvaraRadera

Island i februari

Island, ett land jag sett oerhört många fantastiska bilder ifrån under alla år. I perioder har jag haft en längtan av att fara dit och upple...