söndag 2 februari 2014

Ett dimmigt Tredje vika

Dimman, diset låg som en säck över naturen idag. Det sura vädret inbjöd inte till skidåkning.
Skjutsade en kompis till Husum efter en trevlig kväll. Passade på att fara till ett av mina favoritställen, Tredje vika. Sikten var som sagt obefintlig. Klipporna blir så vackra, nästan grafiska i  den vindpinade snön.
Här och var bildade sanden formationer i drivsnön. Ser på flera av bilderna att jag behövt ha en lite annan vinkel och heller inte så stor variation mellan bilderna. Svårt idag, men "vika " finns ju kvar.

 
15 kommentarer:

 1. Śnieg, lód i mgła są świetnymi dodatkami do wspaniałych mroźnych zdjęć. Pozdrawiam.
  Snow, ice and fog are great additions to the wonderful frosty photos. Yours.

  SvaraRadera
 2. Sne og frost er gode billedmotiver- det vise du her- fin dybde i billederne.
  God søndag!
  JetteMajken

  SvaraRadera
 3. Frostbilder:) så vakkert å se:)

  Fin uke til deg:))

  SvaraRadera
 4. En fantastiskt bra serie Brita! Särskilt bild 5 och 6 som ger djurliknande associationer. Ljuset passade utmärkt för dessa motiv där man starkt känner snöns drift över klipporna.
  Pär

  SvaraRadera
 5. Härliga "grå" bilder, det blir en fin stämning i gråväder som jag tycker om. Gillar kontrasten färg/svart-vitt i bild nr 5 mycket, ser ut som bilden är redigerad sådan. Tycker om hela serien, svårt att välja ut någon favorit här. KRAM!

  SvaraRadera
 6. Jättefina bilder tycker jag :) Men nu hoppas jag att det snart är dags för några fina vinterdagar, med sol och kyla :))

  SvaraRadera
 7. Mycket vacker serie... Fina kompositioner och bra stämning.
  Önskar dig en fin dag
  Halina

  SvaraRadera
 8. Jättefina även om du inte var helt nöjd.
  Nä, jag kan nog inte skjuta en räv, för lik en hund. Men man kan ju vara med ändå. Vi hade trevligt o man kom ut hela dagen. Vi var hemma kl 16 först

  SvaraRadera
 9. Vilka sköna bilder du visar vilka gör att jag förstår du dras dit till stillheten och den storslagna naturen...ha det gott i fortsättningen...

  SvaraRadera
 10. Nice pictures! I should like to be there. In the Netherlands its still green and to warm....

  SvaraRadera
 11. Vackra landskap, grafiskt tilltalande. Nu råder lugn men det där havet kan säkert bitas rejält.Femman i all sin ödsliga enkelhet en i mina ögon fantastisk bild med klara drag av ostasiatiskt landskapsmåleri.
  / Deerhunter

  SvaraRadera
 12. Wonderful winter pictures

  SvaraRadera
 13. Kikar bara in för att önska en fortsatt skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 14. Hej Brita! Sicken vinter vi har, mycket grått och dis. Men dina bilder 4 och 5 gillar jag särskilt. Allra mest fyran som har intressanta ringar (is eller snö) på sandreveln som sträcker sig in i bilden. I femman bryter stråna i förgrunden av mot det grå och vita i både färg och form. Fint! Ha en skön vecka! /Ulf

  SvaraRadera