måndag 15 augusti 2011

Kväll på Trysunda

I helgen som var for jag ut med båten till Trysunda på eftermiddagen. Efter  en uppvärmd middag tog jag kameran och gick en sväng för att reka platser för solens nedgång och uppgång. Tips fick jag av de som hade vandrarhemmet, hur bra det var, kan man ju fråga sig.
Solen värmde gott  vid Rödskatan, viken med sina röda klippr och stenar. Allt efter att solen sjönk brann klipporna allt rödare. Det var svårt att hitta förgrund, men några motiv blev det. Innan solen sänkte sig ned bakom skogen kom fullmånen upp och strålade ner mot klipporna.
Vid elva letade jag mig hem i mörkret. När jag passerade skogskyrkogården visste jag att det ändå var rätt stig jag valt. Några timmar sömn blev det. Klockan ringde kvart över tre.












3 kommentarer:

  1. Ljuvliga bilder... njuter och beundrar... :)
    Ha en fin dag
    Halina

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte men jag föredrar nog kvällsljuset på sommaren och morgonljuset på våren......Konstigt.
    Vackra bilder återigen.

    Kram Tess

    SvaraRadera
  3. Men nu vart det tokigt ,... morgonljuset på hösten ska det vara,.. verkar vara så att jag vill hoppa över två årstider pch gå direkt på vår igen...hheheh...

    SvaraRadera

Årets första tältnatt

  Ljuset återkommer, snön smälter i en rasande fart. Snön blir till vatten och marken är tung av vatten och porös snö. Fåglarna har vaknat t...