söndag 9 oktober 2011

En vanlig söndag

Det har tagit mig hela veckan att återhämta mig från veckan i Innerdalen. Många bilder att redigera. Väljer att redigera dem jag mest tycker om innan jag lägger ut några fler bilder.
Idag gick jag upp med tuppen, hade hoppats på dimma över myrdragen, men jag gick bet. Några bilder blev det från "Rötjärna". Lite svårt att gå på hala spångar och vattensjuk myrmark.
På vägen hem körde jag förbi två tjädrar. Hann med en bild innan de flög iväg.På eftermiddaen gick jag ut på en snabb promenad, tog kameran med mig och så snabb blev den inte. Såg att det fanns många olika blomsorter kvar. Började fota dem för att se hur många det blev. Den jag inte hittade som jag såg i morse var midsommarblomster. Hittade bl.a.prästkrage, blåklocka, fibbla, vit och rödklöver, röleka och smörblomma


En riktig fin bukett blev det.4 kommentarer:

 1. Håller med... det tog lååång tid att hämta sig från safarin i Innerdalen...
  Saknar redan :))))
  Fantastiska höstbilder med ljuvlig bukett.
  Ha en fin höst
  Kram Halina

  SvaraRadera
 2. Förstår att det tar tid att hämta sig från alla upplevelser ni haft i innerdalen. Jag väntar tåligt på fler bilder att njuta av !

  Maria

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder! Spec gillar jag blåklockan. Hoppas dina revben snart är bra igen! Det brukar ju bli alltvärre i 3 veckor och sen plötsligt bli bra...

  SvaraRadera
 4. Hej Brita, fina stämningsfulla bilder.

  Ha de gott och ta hand om dig..

  Kram Tommy

  SvaraRadera