lördag 21 december 2013

Örnsköldsvik vaknar

Det ljuvliga med denna årstid är att jag kan sova ut och ändå hinna ut och njuta av morgonljuset. Denna morgon som många andra gav mig energi som gav kraft hela dagen.
Kroppen hade inte riktigt vaknat nä'r jag gav mig av till Varvsbergets topp. Det var mer uppför än jag anade.Ljuset kom snabbt, det tog en stund innan jag hade halkat mig ut på klipporna. En fin vy att se Örnsköldsvik vakna.
10 kommentarer:

 1. Fantastiske views!!
  Hilsen
  JetteMajken

  SvaraRadera
 2. Men så vackert!! jag måste verkligen bli bättre på att ta mej ut på morgonen, när det är så fint ljus! Å tack för din fina kommentar hos mej :) Jag inspireras även av dej och liksom du så planerar jag en vintertur på skidor och sen en höstvandring kring Kebnekaise, hoppas tiden räcker till bara :D

  SvaraRadera
 3. Så fint!! Det är många år sedan jag var upp till Varvsbergets topp, och då var det sommar....får allt tillstå att det var rasande grant i vinterskrud.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. Oj vad fint! Vilken spridning strålarna har. Ingen snö ser jag.......

  SvaraRadera
 5. Otroligt vackert! Här nere blåser det och regnar mest hela tiden…inget vackert ljus vilken tid på dygnet det än är. Finns det en camping på Varvsberget…tycker mig känna igen vyn? KRAM!

  SvaraRadera
 6. Lyckliga du som kan hitta en himmel utan gråljus!

  SvaraRadera
 7. Såååååå vackert här är det bara grått och regn ,kram Nette

  SvaraRadera
 8. The light and colors are lovely .....nice post again.

  Greetings , Joop

  Wish you a Merry Christmas !

  SvaraRadera
 9. Morning lights are always beautiful, especially yours.

  SvaraRadera
 10. Hej Brita! Har aldrig varit i Örnsköldsvik, men det är fina bilder från ovan! De blå och röda färgklickarna i bild tre lyfter den en snäpp över de andra fina bilderna. /Ulf

  SvaraRadera