lördag 12 juli 2014

Ett dygn i Dikanäs

Idag är det lördag. Har kommit hem efter en trevlig "Byafest" Trevligt att träffa gamla vänner, fint väder och fantastisk musik.
Sammanfattar mitt dygn med några bilder


Kalle och Richard

Känner mig ganska nöjd efter  några timmar på fjället i går natt. Målsättningen var att se om det gick att se solens nedgång från Klitvallen. Förstod egentligen att topparna på Grapsan skulle vara i vägen, och så var det. hur som helst var det en fin tur upp på vallen. Väl uppe var det svalt och blåst. Myggen var som bortspolad. Fick några njutbara timmar innan jag vände åter.

På vägen upp


Toppröset


??


Mot Grönfjäll


Grapsan 1090                                                                                                                            Skogen             

Klippfjället

Jungfru Marie Nycklar
Sov en bit in på förmiddagen. Eftersom vedhögen krympt och långgräset var färdigtrimmat bestämde jag mig en tur på cykel runt Matsdal., dryga 3 mil. Lite för varmt, men jag kom runt!


Hygge med Grapsan i bakgrunden

Bad i Lillsjön, Matsdal


LillsjönAvslutar kvällen med en tur på Vardo för att spana efter älg. Ingen älg och dålig sikt över fjällen. Skogen har vuxit!

Från Vardo

5 kommentarer:

 1. Härliga bilder ,fågeln kan det vara en rödhakeunge liknar en sådan ,trevlig söndag ,Nette

  SvaraRadera
 2. Så vackert, den med månen är ju ursnygg! Vi har haft bra varmt med men idag öser regnet ner vilket är skönt pga torka i markerna

  SvaraRadera
 3. Du lever så stor del av din tid i naturen, och det verkar inte finnas några hinder för dig att dig till de platser du vill. Det verkar så skönt, önskar jag hade lite av ditt "jävlar anamma" :) Ha det fint!
  /Inger

  SvaraRadera
 4. Glömde ju skriva att jag tycker bilden med månen är helt fantastisk vacker!! Ljus och mjuka fina former hela vägen igenom. Jättefin!

  SvaraRadera