torsdag 10 juli 2014

Östersund - Dalasjö - Dikanäs

Fyra dagar av total avkoppling. Sol, hav och några fotonätter. Tid att gå vidare in i i semestern. .  Målet var att åka till Dikanäs för att trimma av gräset runt stugan. Gjorde resan lite roligare och tog omvägen via Östersund och träffade sonen.Då solen gick ner var vi ute och tog en kvällspromenad, vid elva och i linne. Lillsjön var perfekt. önskar jag kommit ut halvannan timme tidigare.Nu dalade solen alltför fort.


Efter en god natts sömn for jag norr över och stannade till i Dalasjö hos mina ljuvliga barnbarn. vi var ner till badplatsen i Dalasjö och Saga badade glatt.
Nu vet jag varför jag bor vid kusten. KNOTT, KNOTT, vidriga små kryp. Trots smorning var mina ben svart.
Sista elva milen till Dikanäs var trög Gruvade mig för att trimma gräset, tänkte på knotten. Hade tur, solen gassade fortfarande och det blåste friskt. Nära fyra timmar tog det, men nu är gräset slaget.
För att avsluta ett fantastiskt dygn for jag ner till badplatsen för att eventuellt se något av solens nedgång. Insåg att det var båt som gällde. Njöt i fulla drag i alla fall, trots myggen.

5 kommentarer:

 1. Underbara somriga bilder och jag faller pladask för flickan i vattnet.
  Vilken bild! Magi, känsla och härligt ljus, underbar :)
  Ha det fantastisk utan knot...
  Kram Halina

  SvaraRadera
 2. Cudowne zdjęcia !!! Wonderful pictures !!!

  SvaraRadera
 3. Stämningsfulla naturbilder och riktigt fint barnporträtt!

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt med sommar trots knotten. Det är i alla fall bra att dom inte trivs inomhus. Här är åxå många som terroriserar med sina svidbett men det har lättat sista veckan Ha en riktigt fin semester!

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder, vi har inte mygg men knott.

  SvaraRadera