tisdag 8 juli 2014

Semestern har inte kunnat starta bättre. Redan på fredag eftermiddag sista dagen sken solen från en blå himmel. I dag är det tisdag och solen skiner fortfarande.
Packar i kväll för att efter fyra dagar njutit av hav och sol åka till Dikanäs för att slå gräs och kanske göra en fjälltur Tar den lite längre vägen via Östersund.

Dagen eller rättare sagt dygnet har varit fantastiskt. jag sitter i soffan och kroppen och huvudet är trött, trött.

I går kväll hade 7:an sin konsert. Det kändes som hela stan var på plats i hamnparken. "Sol, värme, picknickkorgar och man ur huse". Glada barn och äldre kvinnor med silver och rosa svans i håret.

Klockan ett i natt hämtade jag min vän Carina, som aldrig bangar ur för nattliga turer. Vi hade bestämt oss för att se solen gå upp från Skuleberget. Vi var i god tid, solen gick upp 02:57. Turen upp via linbanan var brant, i mitt halvhesa tillstånd blev andhämtningen snabb och benen blev stum.

Även om vi bor vackert till med all den vackra naturen omkring oss, bor vi dåligt med tanke på solens upp och nedgång. Solen går ner bakom skogen och tyvärr i morse upp över skogen mot Örnskoldsvik till. Vackert är det ju ändå med skiftningar som blev på himmel och hav. Alldeles lugnt, sviarn var het nere i skogen.Fantastiskt att ha ett så fint havsbad så nära. Högst tio minuter på cykel. I flera dagar har jag slappat några timmar på stranden.


3 kommentarer:

  1. Härliga semesterbilder ,kram Nete

    SvaraRadera
  2. Visst är det lönen värt att vara uppe nattetid. Vilken bild!

    SvaraRadera
  3. Vilken utsikt o härligt ljus!

    SvaraRadera