måndag 28 juli 2014

Skeppsmalen/Skags udde

Sitter så här på måndagskvällen och  tittar på bilder från i lördags natt då Carina och jag var ut till Skeppmalen. Vid kvart över två gick vi upp mot fyren. I öster var himlen redan färgad av den stigande solen. Vid den här årstiden är  går solen upp över klipporna och det händer inte så mycket över havet.
Vi gick ut på klipporna och det första vi möter är ett sovläger. Fem kvinnor sov som bäst på klipporna. De sov bort en fantastisk natt.
Även om inte ljuset gav ifrån sig sprakande färger, var morgonen ljuvlig. Ljummet i luften och milda vindar.
Fascinerades över att det är så lite vatten. Nivåerna i de "vanliga gölar" var ytterst låga. Spännande,  det kom fram nya mönster, nya figurer i klipphällarna.

Frisk sömn

Väntar in ljuset

Giftgrönt

Hälla

Ljuset

Gullris

Kärleksört

Dino

Nalle Puh

Italien

Bandet

5 kommentarer:

  1. Vad härligt att kunna få med sig en fotokompis ut vid den tiden på dygnet Brita! Ser underbart ut…Här är det numera relativt mörkt vid den tiden på dygnet, det går snabbt mot lite mörkare tider, men är finns det gott om ljusa timmar. En klar favorit i denna samligt, bild nr 8 tycker den är väldigt läcker med sin spegling av det fina mönstret på klippan. Allt gott till dig! Inger

    SvaraRadera
  2. Känner igen Nalle Puh och benet med skon, eller ska vi kalla den Italien. /Tommy

    SvaraRadera
  3. Den som du nu har som huvudbild, med skog och dimman skulle göra sig snygg som canvas. /Tommy

    SvaraRadera
  4. gillar verkligen bilderna dino , Italien och nalle puh, riktigt bra fotograferat

    SvaraRadera

Island i februari

Island, ett land jag sett oerhört många fantastiska bilder ifrån under alla år. I perioder har jag haft en längtan av att fara dit och upple...