fredag 29 augusti 2014

Västansjön

Åkte på fredag eftermiddag efter jobbet till stugan i Dikanäs. Först blev det ett stopp i Dalasjö för att pussa på barnbarnen. Klockan var strax efter åtta då jag passerade Västansjö. Vilket fantastiskt ljus allra längst in i sjön. Jag var bara tvungen att stanna och se hur ljuset utvecklade sig, trots att jag visste att stugan var kall och att den tar sin tid att elda upp. Ljuset var något allra extra, trots att det bara var en liten glipa från början.

Det blev ett skådespel som heter duga. Lite svårt att fota, fanns dåligt med förgrund, men samtidigt var det ljuset som tog tag i mig. Svårt att göra kvällen rättvisa.
Sitter nu inlindad i filt och väntar på att värmen skall krypa ut i stugan. Njuter av minnet.
Jag vill också tillägga att jag dragit i högdagar och skugga. Så mycket mer behövdes inte. Det här var det jag njöt av.


 20:03:30

20:12:05

20:13:35

20:21:55

20:27:20

20:30:38

20:32:39

7 kommentarer:

 1. Wonderfully evocative images and colors!

  Greetings - Monika

  SvaraRadera
 2. Visst har det varit många och spektakulära solned/uppgångar det senate året? Eller har jag bara inte noterat dem tidigare? Det här är ju ytterligare en vansinning vacker solnedgång. Förstår att du njöt, bättre än vilken TV-såpa som helst. Hur värmer du upp stugan? Med ved? Har du el finns det appar man kan använda för att sätta på/stänga av värmen. KRAM! PS Kan inte kommentera med mitt wordpresskonto??? / Inger

  SvaraRadera
 3. Schöne Bilder tolles Licht.

  Gruß
  Noke

  SvaraRadera
 4. Wonderful series of photos and amazing colors of the sunset !

  SvaraRadera
 5. Finaste solnedgångsbilder jag sett! WOW!

  SvaraRadera
 6. The photos are wonderful !!!

  SvaraRadera