lördag 23 februari 2013

Fjälltur

Efter en full dag på jobbet for jag upp till Dikanäs. En seg resa på 34 mil. Jag sover alltid så bra här och efter en bra natt bestämde vi oss för en skidtur. Efter att ha vallat skidorna for vi iväg till Kanan. hemma kändes det ganska vindstilla, men vi kände genast av den hårda västanvinden. En sjujäkla motvind som ibland fick mig att tappa andan. Turen blev inte så lång, men vi fick några timmars frisk luft.
Vädret var grått, skiftningarna små på himlen.








Under eftermiddagen for jag ner till Dikaån för att se om strömstaren ville göra mig sällskap. Kasade mig under vägbron och helt plötsligt var de sex stycken. Visserligen på långt håll och jag som glömde långtele i Husum. Satte mig under bron och väntade och plötsligt hade jag en liten fågel, inte alltför långt från mig.

'






 
Trött efter en härlig dag. I morgon en ny dag med ny skidtur, inte på fjället. Blir en tur efter milspåret,  ja sedan är det 34 mil hem igen

8 kommentarer:

  1. i bet it was very brisk! looks very cold.

    SvaraRadera
  2. Ja vad gör man inte för att njuta. FIna bilder.

    SvaraRadera
  3. Härlig utflykt med finfina bilder. Får nog masa mig ner till ån o kolla om han är kvar strömstaren...

    SvaraRadera
  4. Å vilka härliga bilder....och vilken tur du hade med strömstaren, att den kom så nära :)) Jättefina bilder på den!

    SvaraRadera
  5. Morron ! Vilka fina bilder med olika trevliga motiv. Här sken solen igår och det var +13 grader i solen. man märker arr dagarna blir längre för det var ljust till kl 19 igår. Ha det bra !

    SvaraRadera
  6. Idag käner jag mig ledsen och trött och lusten att blogga har försvunnit. Ha det bra !

    SvaraRadera
  7. Det finns olika sätt att tanka energi... :-)
    Härligt med strömstaren som gjorde dig sällskap!

    SvaraRadera

Island i februari

Island, ett land jag sett oerhört många fantastiska bilder ifrån under alla år. I perioder har jag haft en längtan av att fara dit och upple...