måndag 13 maj 2013

Måsar vid Fisketången


Sedan i höstas har det planerats en träff på Västkusten, och inte vilken träff som helst. Vi var 12 kvinnor från olika delar av vårt avlånga land som träffats på fotonätet och i andra fotosammanhang.
Med stor spänning bilade jag ner till Stockholm. Efter ett stopp på ett par dagar hos mamma fortsatte jag resan ner till Kungshamn. Jag som ytterst lite besökt västkusten kände stor spänning inför besöket, dels för naturen men också för att träffa alla kvinnor jag haft kontakt med på nätet. Det var endast Inger jag träffat i verkliga livet.
Dagarna blev just så trevliga, roliga och inspirerande som jag trodde. Så fantastiskt roligt att träffa och lite lära känna dessa varma, goa kvinnor. En natur som jag aldrig upplevt tidigare, som gav så mycket mersmak. Tänk Er att bo på ett litet hotell och ha endast kajen mellan fönstret och vattnet och klipporna. Dimmigt och disigt, inte alls dåligt fotoväder gav oss många bilder.
Syssy med sin Rustan gjorde vårt besök till något extra med sitt engagemang och sin goda grillmiddag.

Det blev många bilder och det tar några dagar att välja ut bilder till bloggen.

Syssy har fantastiska måsbilder sedan tidigare. Alla ville vi träna på spännande måsbilder. Trots bröd och gröt fick jag inte till så många bilder som ens andas någon skärpa på ögat. Det är bara att träna vidare.


9 kommentarer:

 1. Va härligt att det blev en bra helg! Det regnade ju inte så mycket trots allt o molnigt ljus är ju åxå bra. Hade åxå trevligt i grannbyn.
  Fina bilder! De två sista blir mina favoriter.

  SvaraRadera
 2. Riktigt häftiga bilder!

  SvaraRadera
 3. Kjempeherlige og kule bilder Brita! =)
  Det hørtes ut som en veldig flott tur! :)
  Ja jeg har da hørt snakk om vestkysten i Sverige, og skjærgårdene har jeg sett på svenske filmer siden jeg var liten.. :))
  Flott natur i vårt søsterland! :)

  SvaraRadera
 4. Og en utrooolig flott natur der du bor også da! =)for ikke å glemme det.

  SvaraRadera
 5. Så trevlig upplevelse du berättar om. Gillar din bilder av de fartfyllda måsarna. Visst är det spännande att försöka fånga rörelse.
  Hälsn
  M

  SvaraRadera
 6. Förstår att det var roligt att träffas :)) Bild nr 3 blev riktigt häftig! Är det långa slutartider som gäller för att få den effekten? (novis som jag är)

  SvaraRadera
 7. Va kul att du varit här nere....och trivdes ! Det är nästgårds till var vi bor. Och fina bilder har du fått. Blir häftigt med långa slutartider !

  SvaraRadera
 8. So nice to meet new friends.

  Feathered friends as well.

  SvaraRadera