måndag 29 juni 2015

Midsommar 2015


Midsommarafton gav oss hyggligt väder. När jag kom till Vilhelmina värmde solen skönt. Stannade till vid Torvsjö kvarnar. Ett fint område. Himlen var mulen och ljusspelet blev mindre än vanligt.
Härligt med några timmar med barnbarnen.
Klockan var ganska mycket när jag  fått upp värmen i stugan, tömt diverse musfällor. Hade tänkt mig en tur på fjället, men kvällen var sen. Tog bilen och for till diverse bra foto och njutarställen.

Midsommardagen var solen strålande. Blev en dag med skrapa och pensel. Mot kvällen packade jag ryggan och gick upp på Klitvallen. Ljuvligt väder, ingen mygg och en klar kväll. Det första som mötte mig när jag kom upp på kalfjället var en ripa, som gjorde mig sällskap hela kvällen.
En fantastisk natt.










Grönfjällstoppen

Knappt musöra

Marsfjället från Västansjö

Högvatten

Under brofästet

Hem vid två







Grönfjälltoppen

Mot Vojmsjön

Girifjället - Risfjället med Marsfjälltopparna bakom.














4 kommentarer:

  1. Beautiful photos of grandchildren, joy to look at. The views presented are wonderful. Greetings.

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder Brita, du fortsätter imponera, men sitt man inne , blir det inte många bilder, förutom dina barnbarn, kanske, hoppas din utställning ger dig bra feedback. Vi saknar dina bilder på Grundsunda Vallen. /Tommy

    SvaraRadera
  3. Sååååååå fina bilder men snön ,ja nog är den vacker den med ,kram Nette

    SvaraRadera

Island i februari

Island, ett land jag sett oerhört många fantastiska bilder ifrån under alla år. I perioder har jag haft en längtan av att fara dit och upple...